Cellobladet


För att läsa om vad som är aktuellt i föreningen just nu - klicka på "Cellobladet" i menyn till höger.

Höjning av årsavgiften

Fr o m den 1 juli 2019 höjs årsavgiften med 3,5 %. Information om varför vi även i år måste höja avgiften har delats ut till samtliga medlemmar.

Årets föreningsstämma

Årets föreningsstämma kommer att hållas den 15 maj 2019 kl 19.00 i föreningslokalen Gurkan. Motioner till stämman ska vara styrelsen tillhanda senast den 15 mars, antingen via e-post PGEgY2xhc3MgPSAibF9tYWlsIGxfbmV3X3dpbmRvdyIgaHJlZj0ibWFpbHRvOm9yZGZvcmFuZGVAYnJmY2VsbGlzdGVuLnNlIiB0YXJnZXQ9X2JsYW5rPm9yZGZvcmFuZGVAYnJmY2VsbGlzdGVuLnNlPC9hPg== eller genom att lägga dem i styrelsens brevlåda Cellovägen 77B.

Hjärtligt välkomna!
Styrelsen

Nya internrevisorer valda

Vid vår extra föreningsstämma den 30 oktober 2018 valdes Per-Arne Carlsson till ny internrevisor och Jay Parekh till suppleant för honom. Vi hälsar dem båda välkomna till sina nya uppdrag i föreningen!

Nytt gruppavtal med Com Hem

Den 1 november 2018 träder vårt nya gruppavtal med Com Hem i kraft. För totalt 169 kr/månad får vi:

Enkel tillgång till ett digitalt och analogt TV-utbud.
Enkel tillgång till snabbt och stabilt bredband 250/50
Ett grundabonnemang på Telefoni Bas

Avgiften, 169 kr/månad, kommer att läggas på våra månadsavier och ersätter därmed den avgift på 55 kr/månad för kabel-TV som vi hittills har haft.

Det är ett mycket förmånligt avtal som vi räknar med kommer att spara mycket pengar för våra medlemmar. Som jämförelse kan nämnas att om du som privat kund tecknar avtal på motsvarande bredband hos Com Hem så kostar det 279 kr/månad i 12 månader, och därefter 499 kr/månad. Då ingår alltså inte TV och telefoni i den kostnaden.

Mer information om det nya gruppavtalet hittar du här.

Vi har blivit med App!

För att underlätta distributionen av information till alla våra medlemmar har vi införskaffat en app. På det sättet kan styrelsen snabbt få ut viktig information som omedelbart visas i era telefoner och datorer efter en plingande notis. Vi rekommenderar att ni laddar ner appen till er smartphone, men har ni ingen smartphone så finns appen som webbsida också. Appen finns att ladda ner på App Store och Google Play som "Min förening", och finns som hemsida på www.app.minforeningsapp.se för er som inte har en smartphone.

Mer information om hur man laddar ner appen och hur den används hittar du här.

Årsavgiften höjs med 6%

På grund av de pågående takrenoveringarna, som är en stor ekonomisk utgift, blir vi tvungna att höja årsavgiften med 6 % från och med första juli 2018.

År 2016 sänktes avgiften med 4% och år 2015 sänktes avgifterna med 1%.

Hobbyrum

Det nya hobbyrummet är nu färdigställt. Det ligger intill trapphus 124 på gård 5, vid den lilla röda utbyggnaden. Dörren har en taggläsare utanför. Bokning görs som vanligt med hjälp av din tagg på bokningstavlorna eller online.

Förvaltare och felanmälan

Föreningen anlitar förvaltaren Mattias Lindgren via HSB. Kontakta honom för all felanmälan som rör föreningen. Han nås under dagtid på 018-180122 och på mail PGEgY2xhc3MgPSAibF9tYWlsIGxfbmV3X3dpbmRvdyIgaHJlZj0ibWFpbHRvOm1hdHRpYXMubGluZGdyZW5AaHNiLnNlIiB0YXJnZXQ9X2JsYW5rPm1hdHRpYXMubGluZGdyZW5AaHNiLnNlPC9hPg==.

Upplands Boservice sköter fastigheterna och utemiljön. De tar även emot felanmälan via telefon 018-187401 - dygnet runt, eller via ett webformulär på deras hemsida felanmälan. Vid privata ärenden kommer Upplands Boservice debitera dig för kostnaden. Observera att kostnaden är mycket större vid jourtid, kan ärendet vänta så blir det billigare att ta det nästkommande vardag.

För mer information se Felanmälan.
Login