Boka lokal

Som boende i Cellisten har du möjlighet att boka tvättstuga, övernattningslägenhet, festlokalen Gurkan, pingisrum samt hobbyrum.

All bokning görs via bokningspanelerna eller online via http://bokning.swesafe.se/cellisten/

Tvättstuga

I bostadsområdet finns fyra tvättstugor med två till tre tvättmaskiner, centrifug, mangel och torkrum i varje.

Endast den lägenhet som har bokat lokalen har tillträde till den. Lägenhetsnycklar kan inte användas för att öppna tvättstugan. Det finns inget överlapp mellan tiderna - det är alltså inte möjligt att komma in i tvättstugan när nästa tvättid har börjat. Se till att bli klara i tid!

När lokalen är bokad öppnas dörren genom att taggen hålls mot konsolen
(i Cv 5, Cv 52 och Tomaten Cv 77) eller mot taggläsaren (i Cv 139 och Gurkan).

Den som behöver beställa eller hämta nya taggar gör det på Swesafes kontor på Dag Hammarskjölds väg 14.

Regler för tvättstugorna som PDF:
Svenska
Engelska
Arabiska
Spanska


När Du utnyttjar tvättstugan måste Du följa de anslagna reglerna!

Gurkan

Gurkan, Cellovägen 34, upplåts för privata fester, föreningsstämmor och medlemsmöten.

Gästlägenhet

Kvarterslokalen Gurkan har också en övernattningslägenhet. Den har fyra sovplatser och är tänkt att kunna utnyttjas av besökare till våra medlemmar, i som mest fyra sammanhängande dygn. I samband med detta kommer en avgift att tas ut för bokningar av Gurkan och lägenheten.

Avgiften tas ut vare sig det är lägenheten eller Gurkan enskilt som bokats och är 200 kr/dygn.
En depositionsavgift på 2000 kr tas också ut. Denna återbetalas först när städningen av lokalen har inspekterats och godkänts.

Nycklar behövs för att komma in i såväl lägenheten som kvarterslokalen. Nycklarna hämtas ut i samband med att avgiften erläggs, vilket görs hos Lemlem Aghedow (telefon ‭076-327 95 79‬). Den som bokar lägenheten bokar samtidigt också hela Gurkan för samma tidsperiod. Dessa lokaler bokas nu i två steg: först reserveras tiden i bokningssystemet, sedan kontaktas Lemlem för nyckel- och avgiftshantering. Hämtning och återlämning av nycklar ska ske klockan 12 vid Gurkan om inget annat överenskommits.

Den som bokar lägenheten bokar samtidigt också hela Gurkan för samma tidsperiod. Dessa lokaler bokas nu i två steg: först reserveras tiden i bokningssystemet, sedan kontaktas Lemlem för nyckel- och avgiftshantering.

Regler i korthet:
Du som lånar lokalen är helt och hållet ansvarig för att reglerna följs, dvs du är även ansvarig för vad dina gäster gör.
Rapportera omedelbart om du finner att lokalen inte är ordentligt städad när du tillträder.
Var aktsam om utrustningen. Meddela omedelbart någon i styrelsen om något går sönder så vi kan köpa in nytt.
Du håller själv med handdukar, grytlappar och rengöringsmedel.
Lokalen ska sopas/dammsugas och våttorkas, kylskåp och diskmaskin rengöras efter varje användning.

Vem får boka?

Medlemmar i Brf Cellisten. En vuxen ska alltid stå som ansvarig.

TomatenTomaten, Cellovägen 77, upplåts som pingislokal.
Ingen annan aktivitet än pingisspel får förekomma. Lokalen ska vara städad och utrymd senast kl 21 på kvällarna. Ingen aktivitet får heller förekomma före kl 8 på vardagsmorgnar och 10 på helgmorgnar. Detta för att inte störa de boende. Ljuset släcks automatiskt kl 21.

Hobbyrum

Nytt från hösten 2015. Vid källarnedgången intill Cv 124 (med kodlås utanför) finns nu ett hobbyrum med enklare utrustning, till exempel snickarbänk och bord. Verktyg med mera tar du med själv. Här kan du snickra, måla om möbler, meka med cykeln eller annat småfixande.
Login