Parkeringsplatser och garage

För boende finns numrerade parkeringsplatser med och utan el-plintar samt 80 st garage . Det är varierande kötider, ibland ingen ibland lite längre. Syftet med de 24 onumrerade parkeringsplatserna i området är att erbjuda våra gäster billiga parkeringsplatser. Vi har också några parkeringsplatser som är avsedda som handikapparkering samt för motorcyklar, dessa får ej utnyttjas av andra fordon än avsedda.

HUVUDREGELN ÄR MAX TVÅ PARKERINGSPLATSER PER LÄGENHET, OCH DETTA FÅR INTE VARA TVÅ GARAGEPLATSER. FÖR ATT HA TVÅ PARKERINGSPLATSER MÅSTE MAN OCKSÅ DISPONERA TVÅ BILAR.

Det är vår ekonomiska förvaltare RB Fastighetsägare AB som hanterar uthyrning av fasta parkeringsplatser, garage och el-plintplats (se information nedan)


Det får bara stå PERSONBILAR på parkeringsplatserna, alltså inte husbilar, vagnar, trailers, husvagnar, transporter eller dylikt. Bilens yttermått får inte heller överstiga parkeringsrutans mått. En avställd bil får inte stå avställd längre än sex månader. Det är du som hyr parkeringen som ansvarar för att detta uppfylls. Styrelsen kan dra in ett tillstånd om din bil är för stor för parkeringsplatsen.

Syftet med garagen är naturligtvis att man ska ha sin bil/motorcykel där. Ett garage får inte användas som förråd.

Du som hyr plats med el-uttag får inte lämna motorvärmarsladd i kontakten när den inte är kopplad till bilen. Dessa platser ansvarar du själv för att röja från snö. Snön skall läggas ut på ”körbanan” bakom den egna bilen där den omhändertas av snöröjarna.

Snöröjningen lämnar lite snö utanför garagen som du som medlem själv får skotta bort, du kan skotta ut det i körbanan så plogas det bort. Anledningen till att snöröjningen inte plogar ända in till dörren är att det då är stor risk att dörren skadas.

Kontrakt på parkeringsplats, garage och hyrd P-plats upphör samma dag som du flyttar från din lägenhet. Nycklar hämtas hos och lämnas till Edmond Boghozian, Tel: 070-940 83 22.

Parkeringsplats, garage och P-plats med eluttag hyr du genom att kontakta föreningens ekonomiska förvaltare, RB Fastighetsägare AB och PGEgY2xhc3MgPSAibF9tYWlsIGxfbmV3X3dpbmRvdyIgaHJlZj0ibWFpbHRvOmFuZ2VsaWNhLmxldmVuZmFsa0ByaWtzYnlnZ2VuLnNlIiB0YXJnZXQ9X2JsYW5rPkFuZ2VsaWNhIExldmVuZmFsazwvYT4=, 018-184114.

Priser per månad:
Parkeringsplats utan el:    50 kr
Parkeringsplats med el:  100 kr
Parkeringsgarage:          325 kr

Login