Cellobladet


För att läsa om vad som är aktuellt i föreningen just nu - klicka på "Cellobladet" i menyn till höger.

Höstens medlemsmöte

Den 23 oktober kl 19.00 hålls höstens medlemsmöte i Gurkan. Styrelsen kommer att informera om vad som gjorts i år och vad som planeras framöver. Vi vill också gärna ta del av era frågor och funderingar. Fika kommer att serveras och vi hoppas att många medlemmar har tillfälle att delta!

Extra förråd att hyra

Föreningen har sju st gallerförråd i källare 2 på Gård 5 för uthyrning.Om du är intresserad av att hyra ett extra förråd så lägg en lapp i föreningens brevlåda Cellovägen 77 B med namn och telefonnr senast den 30 oktober. Hyran är 100 kr/månad, och blir det fler än sju intresserade kommer styrelsen att dra lott.

Certego stänger sin butik i Science Park

Fr o m den 14 september stänger Certego sin butik på Dag Hammarskjölds väg 14 i Science Park. I fortsättningen finns de bara i butiken på Fyrislundsgatan 68, tel 018-56 90 00.

Rökförbud på våra lekplatser

Efter beslut av riksdagen är det från och med 1 juli 2019 förbjudet att röka på bland annat lekplatser. De nya reglerna innebär att rökförbud gäller vid lekplatser där andra än enbart de boende i fastigheten har tillträde. Rökförbudet gäller alltså samtliga lekplatser i Brf Cellisten och omfattar all rökning, även e-cigaretter.

Styrelsen ber er vänligen att respektera de nya reglerna.

Nytt gruppavtal med Com Hem

Den 1 november 2018 trädde vårt nya gruppavtal med Com Hem i kraft. För totalt 169 kr/månad får vi:

Enkel tillgång till ett digitalt och analogt TV-utbud.
Enkel tillgång till snabbt och stabilt bredband 250/50
Ett grundabonnemang på Telefoni Bas

Avgiften, 169 kr/månad, läggs på våra månadsavier och ersätter därmed den avgift på 55 kr/månad för kabel-TV som vi tidigare har haft.

Det är ett mycket förmånligt avtal som vi räknar med kommer att spara mycket pengar för våra medlemmar. Som jämförelse kan nämnas att om du som privat kund tecknar avtal på motsvarande bredband hos Com Hem så kostar det 279 kr/månad i 12 månader, och därefter 499 kr/månad. Då ingår alltså inte TV och telefoni i den kostnaden.

Mer information om det nya gruppavtalet hittar du här.

Vi har blivit med App!

För att underlätta distributionen av information till alla våra medlemmar har vi införskaffat en app. På det sättet kan styrelsen snabbt få ut viktig information som omedelbart visas i era telefoner och datorer efter en plingande notis. Vi rekommenderar att ni laddar ner appen till er smartphone, men har ni ingen smartphone så finns appen som webbsida också. Appen finns att ladda ner på App Store och Google Play som "Min förening", och finns som hemsida på www.app.minforeningsapp.se för er som inte har en smartphone.

Mer information om hur man laddar ner appen och hur den används hittar du här.

Hobbyrum

Det nya hobbyrummet är nu färdigställt. Det ligger intill trapphus 124 på gård 5, vid den lilla röda utbyggnaden. Dörren har en taggläsare utanför. Bokning görs som vanligt med hjälp av din tagg på bokningstavlorna eller online.

Förvaltare och felanmälan

Föreningen anlitar förvaltaren Mattias Lindgren via HSB. Kontakta honom för all felanmälan som rör föreningen. Han nås under dagtid på 018-180122 och på mail PGEgY2xhc3MgPSAibF9tYWlsIGxfbmV3X3dpbmRvdyIgaHJlZj0ibWFpbHRvOm1hdHRpYXMubGluZGdyZW5AaHNiLnNlIiB0YXJnZXQ9X2JsYW5rPm1hdHRpYXMubGluZGdyZW5AaHNiLnNlPC9hPg==.

Upplands Boservice sköter fastigheterna och utemiljön. De tar även emot felanmälan via telefon 018-187401 - dygnet runt, eller via ett webformulär på deras hemsida felanmälan. Vid privata ärenden kommer Upplands Boservice debitera dig för kostnaden. Observera att kostnaden är mycket större vid jourtid, kan ärendet vänta så blir det billigare att ta det nästkommande vardag.

För mer information se Felanmälan.
Login