Störningsjour

Safe Security, tel 018-15 74 44

Sedan den 1 mars 2011 anlitar Cellisten Safe Security som störningsjour. Naturligtvis hoppas vi att alla medlemmar ska vara så hänsynsfulla mot varandra att denna tjänst inte behövs. Erfarenheten visar dock att grannsämjan ibland inte fungerar smärtfritt.

Om du upplever att dina grannar stör dig med höga ljud eller något annat uppmanar vi dig att i första hand själv ta kontakt med grannen och påtala att du blir störd.

Om detta inte hjälper kan du ringa till Störningsjouren på nummer 018-15 74 44. OBS att det är viktigt att du ringer när störningen precis pågår. Störningsjouren är just en jour och hanterar inte allmänna klagomål på dina grannar. Som klagande får du uppge namn och adress, detta är viktigt för att identifiera att det är Cellistens avtal som gäller. Du kan alltså inte vara anonym gentemot störningsjouren. Du måste naturligtvis berätta var den störande bor och på vilket sätt du blir störd. Två personer åker då ut från Safe Security och pratar med den som stör. En rapport skickas sedan till styrelsen. Den som stör får aldrig veta att just du har ringt, vare sig från Safe Security eller från styrelsen.


Login